top of page

MENU

PRZEKĄSKI 

Pierogi z dzika w sosie grzybowo - rozmarynowym
49,00 pln

Carpaccio wołowe
53,00 pln

Francuski kozi ser z szynką parmeńską, żurawiną i rukolą
59,00 pln

Krewetki w  sosie winno - maślanym
59,00 pln

Przystawka dnia
59,00 pln

ZUPY 

Zupa cebulowa
35,00 pln

Zupa dnia
35,00 pln

SAŁATY 

Sałatka cesarska

45,00 pln

DANIA GŁÓWNE 

Risotto Amarone

69,00 pln

Papardelle z wołowiną, grzybami, rozmarynem i parmezanem

69,00 pln

Pierś z kaczki z risotto słonecznikowym, czerwoną kapustą

i sosem żurawinowym

79,00 pln

Filet z sandacza na maśle, karmelizowane warzywa z ziemniakami,
sos rybny i suszone płatki tuńczyka

79,00 pln

Policzki wołowe z puree chrzanowym, marynowanymi burakami

i demi glace

89,00 pln

Stek wołowy z zapiekanym puree, sosem pieprzowym

i mieszanką sałat z Vinegrette

159,00 pln

Polędwiczka z jelenia z warzywami smażonymi na maśle i czosnku

z zapiekanymi ziemniakami i wiśniowym demi glace

169,00 pln

Sezonowa propozycja szefa kuchni

169,00 pln

DESERY 

Naleśniki Suzette

36,00 pln

Fondant czekoladowy

36,00 pln

bottom of page